MENIU

David Letterman recunoaşte că a avut relaţii sexuale cu angajatele sale

Foto: www.everafterplanner.com

Realizatorul de televiziune american David Letterman a declarat, în cadrul uneia dintre emisiunile sale, că primit ameninţări potrivit cărora dacă nu va plăti două milioane de dolari, relaţiile sale sexuale cu angajate vor fi făcute publice.

"Am avut relaţii sexuale cu femei care lucrează pentru mine la această emisiune", a spus Letterman spectatorilor în timpul înregistrării unei ediţii a show-ului său în New York, povestind despre încercărea de şantaj la care a fost supus.

Letterman a povestit cum într-o zi a găsit în maşina sa un pachet cu o scrisoare care conţinea dovada lucrurilor "teribile" pe care le-ar fi făcut. Scrisoarea fusese trimisă de un bărbat care ameninţa că va scrie o carte şi un scenariu despre Letterman dacă nu va primi bani. La sfatul avocatului său, realizatorul de televizune a contactat poliţia şi, în cadrul investigaţiei, a trimis un cec fals de două milioane de dolari persoanei care încerca să îl şantajeze.

Postul de televiziune CBS, care difuzează "The Late Show", a anunţat că în acest caz un angajat al companiei a fost arestat după o anchetă a poliţiei.

David Letterman prezintă "The Late Show" pe CBS din 1993.
Mai multe articole despre:
ameninţări relaţii sexuale David Letterman