MENIU

David Carradine nu s-a sinucis, susţine un medic legist

Foto: irishblogs.ie

David Carradine, actorul cunoscut pentru rolul din "Kung Fu", nu s-a sinucis, potrivit medicului legist care s-a ocupat de autopsia privată a corpului acestuia, informează BBC.

Carradine a fost găsit gol, într-un dulap, cu o frânghie în jurul gâtului şi a altor părţi ale corpului, în Bangkok, pe 4 iunie. Medicul legist Michael Baden a concluzionat că David Carradine a murit din cauza unei asfixieri. Modul în care corpul actorului era legat a permis legistului să elimine ipoteza sinuciderii.

"Nu a murit din cauze naturale şi nici din cauze suicidale, ceea ce lasă loc ipotezei unei morţi accidentale", a declarat medicul.

Dr. Baden, care participă la emisiunea de televiziune "Autopsy", a fost angajat de familia lui Carradine pentru a face o a doua autopsie, după cea efectuată de autorităţile thailandeze.

Poliţia din Thailanda a anunţat pe 8 iunie că rezultatele primei autopsii vor fi anunţate într-o lună. "Cauza decesului a fost asfixierea, imposibilitatea de a respira. Acum rămâne de văzut ceea ce s-a întâmplat exact", a declarat Baden. Dr. Baden nu a exclus posibiliattea ca actorul să fi decedat în urma unei asfixieri accidentale cauzată de un joc autoerotic.

Referindu-se la modul în care corpul actorului era legat atunci când a fost găsit mort, medicul a declarat că acesta avea mâinile legate deasupra capului şi nu la spate, aşa cum a apărut în presă.

Legistul a mai declarat că aşteaptă mai multe informaţii de la poliţia thailandeză pentru a elimina complet posibiliatatea ca David Carradine să fi fost ucis şi date de la sistemul de securitate din hotelul în care actorul a fost găsit pentru a se asigura că nu era nimeni în cameră cu el la momentul decesului.

Un reprezentant al fraţilor lui Carradine a declarat că familia nu comentează rezultatele preliminare ale celei de-a doua autopsii.
David Carradine, fiu al lui John Carradine, unul dintre actorii preferaţi de John Ford, a debutat în televiziune în trei populare seriale de televiziune, cel mai cunoscut fiind "Kung Fu", creat de Bruce Lee în anii '70. A mai jucat rolul unui sindicalist anarhist în "Boxcar Bertha" regizat de Martin Scorsese şi a fost distribuit de asemenea de Ingmar Bergman în "L'oeuf du serpent".

Un excelent actor, Carradine şi-a văzut cariera în declin din cauza consumului de droguri şi alcool începând cu sfârşitul anilor '70. Recent, Quentin Tarantino l-a distribuit în "Kill Bill", rol cu care a dobândit din nou faima.

David Carradine, în vârstă de 72 de ani, a fost căsătorit de cinci ori, ultima oară în 2005 şi are două fiice.

Mai multe articole despre:
deces autopsie medic legist David Carradine