MENIU

David Carradine a decedat în urma unui accident autoerotic, potrivit poliţiei

Foto: irishblogs.ie

Actorul american David Carradine, găsit mort, joi, în camera sa de hotel din Bangkok, se pare că a decedat în urma unui act sexual eşuat, a indicat vineri poliţia din capitala thailandeză.

"O sfoară era atârnată în jurul gâtului său şi o alta în jurul organelor sexuale, iar cele două erau legate între ele şi agăţate de dulap", a declarat generalul Worapong Siewpreecha de la poliţia metropolitană din Bangkok. "În aceste condiţii, nu putem fi siguri dacă s-a sinucis, dar e posibil să fi murit din cauza unui accident de masturbare", a adăugat generalul.

Generalul Worapong a declarat că poliţia a interogat echipa de producţie care a arătat că actorul băuse bere de dimineaţa până seara, miercuri, cu o zi înainte să fie găsit mort.

Nanthana Sirisap, director al serviciului medico-legal al spitalului Chulalongkorn a declarat că rezultatele unei prime autopsii arată că Carradine nu a murit din cauze naturale dar că medici aşteaptă rezultatele altor analize referitoare la posibila prezenţă de droguri sau alcool în sânge.

Actorul a murit în urma lipsei de oxigen, iar corpul său nu prezintă urme de lovituri, a declarat un angajat al spitalului, pe baza primului raport de autopsie. 

Porntip Rojanasunan, expert legist care lucrează pentru ministerul tailandez al justiţiei, a declarat că decesul a fost aparent cauzat de un "accident auto-erotic". 

Poliţia a confirmat faptul că, camerele de securitate ale hotelului nu arată nicio persoană intrând sau ieşind din camera actorului, care era închisă din interior.

Mai multe articole despre:
accident masturbare David Carradine