MENIU

David Beckham a marcat un super-gol pentru AC Milan - VIDEO

Foto: thesun.co.uk

David Beckham are un nou motiv să îşi dorească să rămână la AC Milan: a înscris al doilea gol consecutiv pentru rossoneri.

Englezul a deschis scorul partidei cu Genoa în etapa 21 din Serie A, în minutul 33, cu un super-gol dintr-o lovitură liberă!


Pe 9 martie, Beckham ar trebui să se întoarcă la LA Galaxy. Dacă vor să îl păstreze însă, rosonerri trebuie să se grăbească pentru că perioada de mercato se încheie luni.

Decizia englezului de a rămâne în Italia i-ar provoca probleme în familie, pentru că soţia sa Victoria nu pare deloc încântată să renunţe la visul său de a cuceri Hollywood-ul. 

Atât patronul, Silvio Berlusconi, cât şi antrenorul, Carlo Ancelotti, lui AC Milan au declarat că ar dori ca Beckham să rămână, apreciind evoluţiile acestuia în tricoul rossonerilor.

David Beckham s-a transferat în vara lui 2007 de la Real Madrid la LA Galaxy. Fostul căpitan al naţionalei Angliei a semnat cu Galaxy un contract pe cinci sezoane, care îi aduce un venit anual de 50 de milioane.

În acest moment, sezonul din MLS este întrerupt, până în martie, iar jucătorul englez a ales să evolueze la AC Milan, cu acordul echipei americane, pentru a rămâne în formă şi a nu pierde contactul cu echipa naţională.

 

Mai multe articole despre:
AC Milan David Beckham Genoa