MENIU

Dario Bonetti: "Am reuşit o mare performanţă, e o surpriză şi pentru noi"

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, a declarat, joi, după calificarea în grupele Ligii Europa în detrimentul lui Slovan Liberec, că rezultatul obţinut în manşa secundă este unul incredibil, în care nici el nu a crezut, informează presa din Cehia.

"Am crezut că putem câştiga. Am reuşit o mare performanţă, dar a fost şi o mare surpriză pentru noi. A fost bine că am dominat meciul încă de la început, am demonstrat că suntem o echipă puternică. Suntem mândri că echipa noastră a demonstrat că poate câştiga meciuri foarte importante", a spus Bonetti, la conferinţa de presă de după meci.

În schimb, tehnicianul lui Slovan, Ladislav Skorpil, susţine că nu a crezut niciodată că Dinamo poate reveni după rezultatul din tur, chiar dacă le-a transmis elevilor săi că trebuie să fie atenţi. "După ce câştigi primul meci cu 3-0, este necesar să ai grijă la două lucruri. Primul e să nu îţi subestimezi adversarul, iar al doilea, să nu îţi fie frică de calificare. Am încercat să pregătesc meciul în acest sens, dar probabil o teamă ne-a facut să pierdem. Nu mi-am imaginat niciodată un astfel de scenariu. Faţă de meciul de la Bucureşti, am arătat cu totul altă faţă", a opinat Skorpil.

Dinamo s-a calificat, joi, în grupele Ligii Europa, după ce a învins pe Slovan Liberec, scor 9-8 la lovituri de departajare, într-un meci din manşa secundă a play-off-ului, care a consemnat scorul de 3-0 pentru roş-albi la finalul timpului regulamentar şi a celor două reprize suplimentare.