MENIU

Danny Welbeck şi-a sărbătorit golul în stilul lui Usain Bolt

Foto: www.thesun.co.uk

Rapidul atacant de 19 ani al lui Manchester United, Danny Welbeck, l-a imitat pe Usain Bolt, după ce a înscris unicul gol al partidei contra echipei Wolves.

Finalista Champions League a avut un adversar accesibil în turul trei din Cupa Ligii, dar şi-a ieşit uşor din mână după ce Fabio, folosit pe postul de fundaş stânga, a fost eliminat în urma unui fault la Michael Kightly. În cele din urmă a reuşit tuotuşi să se impună cu 1-0, graţie unui gol marcat de Danny Welbeck.

Sir Alex Ferguson, al cărui fiu Darren este managerul lui Petersborough, a spus: "Ce echipă aş vrea să întâlnim? Să jucăm cu Peterborough acasă. Toată familia se va reuni atunci şi va fi fericită."

Despre cartonaşul roşu acordat lui Fabio, din cauză că l-a atacat ca la rugby pe Kightly, Sir Alex a declarat: "Arbitrul a dat cartonaş roşu imediat, poate ar fi trebuit să mai aştepte câteva secunde. Am crezut că Fabio a alunecat şi apoi s-a străduit să rămână în picioare, dar l-a atins pe Kightly. Astea sunt regulile, probabil a greşit şi el".
Mai multe articole despre:
Alex Ferguson Manchester United