MENIU

Dănilescu a demisionat de la Dinamo

După 11 ani în Ştefan cel Mare, Dănilescu pleacă de la Dinamo

Directorul sportiv al clubului din Ştefan cel Mare şi-a depus marţi demisia şi a declarat că a făcut acest gest \"motive personale\". Dănilescu anunţă însă că va pleca la un alt club important din România.

\"Mi-am depus demisia de dimineaţă, ne-am strâns mâna şi gata! Sunt motive personale, consider că este mai bine aşa, ca Dinamo să meargă înainte cu aripa tânără şi cu asta basta! Dacă am ceva de împărţit cu cineva, mi le împart cu el, atât. Paharul s-a umplut şi am considerat că e mai bine aşa. Vreau să încep anul viitor cu altceva. Nu ma mai întorc la Dinamo, nu mai există această posibilitate. Borcea şi Badea nu mi-au răspuns şi la Dinamo, sub nicio formă nu mă mai întorc. Nu ştiu daca m-aş întoarce la Steaua, dar ştiu că pot să muncesc la fel de bine oriunde, aşa cum am facut-o la Dinamo şi la Steaua. Voi merge la un alt club din Liga I. Vă pot spune că e vorba de un club unde ne vom bate la titlu\", a declarat Dănilescu, la GSPTV.

Motivul plecării lui Constantin Dănilescu pare a fi puterea tot mai mare de care se bucură Ionel Ganea la gruparea din Ştefan cel Mare. De altfel, în vară, când \"Ganezul\" a sosit la Dinamo, Dănilescu anunţase că se retrage temporar din fotbal, motivând atunci că au trecut 10 ani de când e la clubul din Ştefan cel Mare şi că are nevoie de o vacanţă. Ulterior, a revenit asupra deciziei. Dănilescu a ajuns la Dinamo în anul 1999, timp în care \"câinii\" au cucerit patru titluri de campioană şi cinci Cupe ale României. Înainte, oficialul ocupase diverse funcţii la marea rivală Steaua.