MENIU

Daniel Bălan a fost împrumutat de Steaua la Aris Limassol

Foto: www.steauafc.com

Fundaşul Stelei, Daniel Bălan, a declarat, duminică, agenţiei NewsIn, că în următorul sezon va evolua la gruparea cipriotă Aris Limassol, sub formă de împrumut.

"Am discutat cu Cristiano Bergodi şi cu Argăseală şi le-am spus că am o ofertă bună de la Aris, iar ei au fost de acord să plec, pentru că oricum mai erau jucători pe postul meu. Am fost împrumutat un an acolo, dar în acelaşi timp am semnat şi o prelungire a contractului cu Steaua pe încă doi ani. Am şi eu o vârstă şi nu puteam să stau aici să joc sau nu", a spus Bălan.

Daniel Bălan mai avea un an de contract cu Steaua şi a fost chemat de urgenţă la reunirea echipei, pentru că antrenorul Cristiano Bergodi avea nevoie de întăriri pe postul de fundaş dreapta.

"Oamenii de la Aris au fost foarte buni şi m-au aşteptat. Ei mă tot sunau şi mă întrebau dacă mă mai duc, iar eu i-am amânat. Cei de la Steaua m-au înţeles şi până la urmă totul a ieşit bine. E bine pentru mine că mă duc în Cipru, unde pot să joc şi eu meci de meci", a mai afirmat Bălan.

Daniel Bălan este jucătorul Stelei din 2001, când a fost achiziţionat de la Foresta Suceava. Între timp el a mai jucat la Steaua II, FC Vaslui, Omonia Nicosia, FC Argeş şi Alki Larnaca, dar a avut şi o perioadă de doi ani de pauză, din cauza unei accidentări foarte grave.
Mai multe articole despre:
Steaua Cipru contract Daniel Bălan fundaş împrumutat