MENIU

Dani Coman s-a accidentat şi ar putea rata meciul naţionalei cu Franţa

Foto: NewsIn

Portarul braşovenilor Dani Coman s-a accidentat vineri seară şi ar putea rata meciul decisiv al naţionalei din preliminariile CM 2010 contra Franţei, din 5 septembrie.

La o fază banală în careul lui FC Braşov, portarul a intervenit la un balon, după care a solicitat schimbarea, acuzând dureri de spate.

Coman devenise  goalkeeperul numărul unul al naţionalei după accidentarea dinamovistului Bogdan Lobonţ.

În cazul în care accidentarea lui Coman este serioasă, selecţionerului Răzvan Lucescu îi mai rămân două variante pentru postul de portar: Ciprian Tătăruşanu (Steaua) şi Costel Pantilimon (Poli Timişoara).

Bogdan Stelea: Nu cred că Dani va lipsi mai mult de 3-4 zile de la antrenamente

Antrenorul secund al naţionalei, Bogdan Stelea, nu este îngrijorat de faptul că Dani Coman a părăsit terenul accidentat, în meciul câştigat cu 3-0 de braşoveni cu Internaţional Curtea de Argeş.

"Nu ştiu exact ce a păţit Dani Coman, nu am vorbit cu nimeni despre asta. Din câte am observat, s-ar putea să fie vorba despre o lovitură la osul iliac, foarte dureroasă, dar nu cred că va absenta mai mult de 3-4 zile de la antrenamente. Totul este să tragă puţin de el", a declarat Bogdan Stelea la GSPTV.