MENIU

Dan Şova se consideră o victimă politică. Reacţia lui Sorin Blejnar

<p>Dan Şova</p>

Dan Şova se consideră o victimă politică. Într-o interveţie la Realitatea TV, fostul ministru al Transporturilor a declarat că nu poate să nu facă legătura între dosarul în care este urmărit penal şi faptul că e purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a lui Victor Ponta. Mai mult, el spune că sesizarea depusă de Sorin Blejnar la adresa sa l-ar avea drept ţintă pe actualul premier şi ar fi fost depusă la comanda lui Traian Băsescu.

Dan Şova: "Mi-e greu sa nu fac legatura cu faptul ca sunt purtătorul de cuvant al campaniei prezidentiale. Ce mi se pare inacceptabil ca sesizarea sa fie facuta in mod abuziv, aberant, de un infractor ca Blejnar, care a actionat la comanda... la comanda cui? La comanda lui Basescu evident...da, e de vina Basescu, la ordinul lui s-au facut, plecand impotriva lui Ponta si mergand la mine dupa aceea. Au plecat la Ponta, au constatat ca nu are legatura, au ajuns la mine.

Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, respinge acuzaţiile lui Dan Şova.

"Sunt convins ca nici macar el nu crede asa ceva. E doar o incercare disperata de a-si apara imaginea, care e afectata... nu, nu mi-a dat nimeni niciodata dispozitie, nici macar premierul caruia ii eram subordonat, d'apai presedintele care nu avea atributii. Sa fim seriosi, resping cu fermitate asemenea acuzaţii". 

Mai multe articole despre:
ANAF Dan Şova Sorin Blejnar dan şova DNA