MENIU

Dan Petrescu: Nu mă prezint la meciul cu FC Braşov, dacă rămâne programat sâmbătă

Foto: NewsIn

Remiza obţinută in extremis de Unirea Urziceni cu Rangers, în Liga Campionilor, nu l-a făcut pe Dan Petrescu să-şi ia gândul de la Liga I. "Bursucul" este supărat că echipa sa nu este sprijinită de conducătorii fotbalului românesc şi a ameninţat că nu se va prezenta la meciul cu FC Braşov, programat sâmbătă.

Dan Petrescu vrea ca Unirea Urziceni să se bucure de acelaşi tratament de care s-au bucurat în anii trecuţi alte echipe care au reprezentat România în Liga Campionilor şi cere ca jocul cu FC Braşov să fie mutat duminică sau chiar luni.

"Tibi Bălan s-a accidentat în meciul cu Rangers, problemele se înmulţesc. Sunt supărat că jucăm sâmbătă. Mă gândesc foarte serios dacă să mă duc sau nu la meci. Sunt jocuri de culise. Azi am avut un teren greu, vrem şi noi să fim ajutaţi pentru că reprezentăm România în Champions League. Eu nu mă duc la meciul de sâmbătă dacă nu se schimbă", a punctat Dan Petrescu, la TVR 1.

"Bursucul" a vorbit şi despre meciul cu Rangers şi spune că deşi este bucuros că Unirea a egalat pe final, obţinând al cincilea punct în Liga Campionilor, s-ar fi putut obţine mai mult.

"Când egalezi în minutul 88, trebuie să fii mulţumit, dar meritam mai mult. La Rangers ne-a intrat tot, deşi nu prea am avut ocazii, astăzi am avut, dar portarul lor a fost într-o formă incredibilă, iar când el a fost depăşit a scos fundaşul de pe linia porţii. Au avut şi ei ocazii, dar noi meritam să câştigăm", a spus Petrescu.

"Nu mă aşteptam să avem atâtea ocazii, să jucăm aşa de bine azi. Cine a venit la stadion a văzut un fotbal frumos, Unirea a demonstrat că merită să fie în Liga Campionilor şi nu cred că ne-am făcut de râs în cele patru meicuri jucate până acum. Trebuie să câştigăm cu Sevilla dacă vrem în primăvara Ligii Campionilor. Dar e posibil să nu mai facem niciun punct şi să ne calificăm totuşi în Europa League", a conchis Dan Petrescu.

Unirea Urziceni se menţine pe locul doi în grupa G a Ligii Campionilor, cu 5 puncte, după ce a remizat miercuri, scor 1-1, pe teren propriu, cu Glasgow Rangers.