MENIU

Dan Petrescu: Echipa a făcut un joc excelent şi vreau să o felicit

Foto: NewsIn

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat la finalul meciului terminat la egalitate cu FC Argeş, scor 0-0, că jucătorii săi au făcut un meci bun şi meritau să câştige.

"Mă mulţumeam şi cu un egal înainte, dar după cum s-a disputat meciul, meritam victoria. Prima repriza ne-a aparţinut în totalitate, am dominat clar jocul, reuşind să anihilăm cel mai bun jucător al Piteştiului, pe Tameş. În partea secundă, Argeşul a jucat mai bine şi a avut câteva ocazii, însă pe final am forţat victoria şi sincer nu ştiu cum de nu am câştigat. Echipa a făcut un joc excelent şi vreau să o felicit", a declarat Dan Petrescu.

Petrescu a mai spus că nu vrea să comenteze arbitrajul datorită faptului că a primit penalty în minutul 90.

Antrenorul gazdelor, Ionuţ Badea, a declarat că egalul obţinut în faţa ocupantei locului 2 în Liga I nu îl mulţumeşte.

"Sunt nemulţumit de rezultat şi de joc, adversarul s-a închis bine în apărare. Am reuşit puţin din câte ne planificasem. Am reuşit să câştigăm un punct cu şansă în faţa Urziceniului. Jocul din prima repriză a fost controlat clar de Urziceni, însă apoi ne-am mai revenit", a spus Ionuţ Badea.

FC Argeş a remizat pe teren propriu cu Unire Urziceni, scoe 0-0, într-un joc în care oaspeţii au ratat un penalty în minutul 90.