MENIU

Curtea de Apel Bucureşti judecă, pe 27 octombrie, recursul lui Nati Meir împotriva arestării

Foto: catavencu.ro

Curtea de Apel Bucureşti va judeca, marţi, 27 octombrie, recursul lui Nati Meir împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de înşelăciune.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, marţi, arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Nati Meir,acuzat de falsificare de monedă şi înşelăciune, însă decizia instanţei nu e definitivă, ea poate fi atacată cu recurs.

Nati Meir a susţinut marţi, la Tribunalul Bucureşti, că banii cu inscripţia specimen erau "de jucărie" , iar poliţia ar fi ştiut de existenţa lor.

Anchetatorii continuă cercetările în cazul lui Nati Meir, pentru a stabili de unde provin banii pe care era inscripţionat cuvântul "specimen", dar şi pentru a-i identifica pe eventualii complici ai acestuia, se arată în referatul procurorilor trimis la instanţă pentru emiterea mandatului de arestare.

Astfel, procurorii urmează să audieze mai multe persoane şi să facă expertize pentru a stabili provenienţa bancnotelor de 500 de euro inscripţionate cu "specimen", găsite în sediul de campanie al lui Meir.