MENIU

Cupa României / FINAL: CFR Cluj - FC Vaslui 2-0

Foto: NewsIn

CFR Cluj a învins cu scorul de 2-0 pe FC Vaslui, în semifinalele Cupei României, şi s-a calificat în ultimul act al competiţiie, în care va întâlni pe FC Timişoara.

CFR CLUJ - FC VASLUI 2-0

Componenţa echipelor:

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, De Sousa, Alcantara, Pereira - Andre Leao (Dario Flores 65), Dani - Mara, Culio, Dubarbier (Panin 56) - Ruiz (Y. Kone 74). Antrneor: Antonio Conceicao.

FC Vaslui: Kuciak - Buhuş, Cânu, Farkas, Bălace (N. jovanovic 90+1) - Genchev, Pavlovic (Zmeu 67) - Milisavljevic, Wesley, Burdujan - Temwanjera (Kirovski 72). Antrenor: Viorel Moldovan.

Arbitri: Ionică Serea - Adrian Vidan, Aurel Oniţă - Radu Petrescu (rezervă)

Observatori: Dan Petrescu, Viorel Duru.

Cele mai importante momente ale partidei

Min. 89 Wesley caută egalarea cu un şut de la distanţă, respins cu greu în faţă de Nuno Claro. Burdujan ar fi putut specula eroarea, însă i-a lipsit viteza de reacţie, iar defensiva clujenilor a îndepărtat pericolul.

Min. 80 Ocazie uriaşă pentru CFR, la un şut din careu al lui Mara, însă Kuciak s-a întins ca un arc şi a respins, Dani nereuşind apoi să trimită  decât peste poartă.

Min. 68 Clujenii îşi trec în cont o bară, prin Alvaro Pereira, care a pătruns foarte bine pe stânga, dar a intrat în unghi şi nu a mai reuşit să trimită mingea pe spaţiul porţii.

Min. 60 Panin a speculat foarte bine o eroare a lui Buhuş în preajma propriului careu, a centrat în faţa porţii, Andre Leao, venit lansat, a şutat puternic, însă mingea a fost deviată şi a trecut peste poartă.

Min. 54 FC Vaslui trece pe lângă gol de două ori într-un minut, prin Wesley şi Temwanjera, care au luftat în careu din situaţii foarte bune.

Min. 30 Ruiz este aproape de golul doi, cu o lovitură de cap care a trecut, însă, puţin peste poarta lui Kuciak.

Min. 20 În afara unei ocazii avute imediat după golul clujenilor, FC Vaslui nu reuşeşte să pună în real pericol poarta lui Nuno Claro.

Mai multe articole despre:
CFR Cluj Cupa României FC Vaslui semifinale