MENIU

Cupa României - Borcea: Ratarea calificării a fost un risc asumat

Foto: NewsIn

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat că ratarea calificării în finala Cupei României a fost un risc asumat, după ce formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost învinsă cu 4-1 de FC Timişoara în semifinale, într-un meci în care Rednic a menajat mai mulţi titulari în vederea derby-ului cu CFR Cluj, din campionat.

"Chiar dacă au intrat patru jucători noi faţă de săptămâna trecută, eu cred am dominat prima repriză fără probleme. FC Timişoara nu a făcut altceva decât să se apere în prima parte a jocului. Cred că primul gol a fost înscris dintr-un ofsaid clar. Dar, chiar şi dacă luam gol din ofsaid, dacă aliniam cel mai bun 11, altul ar fi fost rezultatul. Dar era riscant, pentru că ne aşteaptă un meci greu cu CFR. Nu am crezut niciun moment că nu vom câştiga. A fost un risc asumat. Acum, ne-a rămas campionatul ca principal obiectiv", a spus Borcea, la GSP TV.

Totuşi, oficialul dinamovist a subliniat că rezultatul din meciul cu FC Timişoara "este o ruşine pentru jucători, antrenori, conducători, pentru tot ce înseamnă Dinamo".