MENIU

Cupa României - Balint: Am salvat un meci anost riscând pe final

Foto: NewsIn

Antrenorul Gabi Balint este bucuros de calificarea echipei FC Timişoara în semifinalele Cupei României, mai ales că jocul cu Gloria Bistriţa, pe care l-a calificat ca fiind unul \"anost\" a fost câştigat pe final, datorită deciziei sale de a risca să joace doar pe cartea atacului.

"A fost un joc anost, iar terenul a fost foarte prost, execrabil chiar. Am avut probleme să ajungem la poartă, iar jucătorii au fost destul de obosiţi. Meciurile din Cupă sunt mereu foarte echilibrate. Am vrut să evit prelungirile şi am riscat pe final, trimiţând jucători de atac în teren", a spus Balint, miercuri, la finalul meciului cu Gloria Bistriţa, scor 2-0, din sferturile Cupei României.

Tehnicianul formaţiei bănăţene a subliniat că ar fi mai bine ca meciurile din Cupa României să se joace tur-retur, pentru a se evita astfel o atmosferă dezolantă în tribune, aşa cum a fost la partida disputată pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", din Cluj Napoca.

De cealaltă parte, antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău, a explicat că la partida din Cupa României a decis să mizeze pe jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon deoarece pentru bistriţeni este mai important campionatul şi menţinerea în Liga I. El a adăugat că, în ciuda eşecului şi a eliminării din Cupă, este mulţumit de evoluţia elevilor săi şi de faptul că aceştia şi-au creat ocazii de a marca.

FC Timişoara a trecut, miercuri, de Gloria Bistriţa, scor 2-0, într-un joc din sferturile de finală ale Cupei României, în care golurile au fost marcate în ultimele 3 minute ale partide, de Magera şi Curtean.