MENIU

Cupa Italiei: Sampdoria a învins Inter Milano cu 3-0 - VIDEO

www.goal.com

Antrenorul echipei Internazionale Milano, Jose Mourinho, şi-a criticat dur jucătorii după meciul pierdut, miercuri seară, scor 0-3, în faţa Sampdoriei, în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei, afirmând că defensiva a fost ridicolă.

Campionii Italiei au pierdut la scor de forfait în Cupă şi şi-au diminuat serios şansele de a accede în ultimul act al competiţiei, ceea ce l-a scos din sărite pe vulcanicul tehnician lusitan. "Am primit un gol ridicol, apoi după o fază pe care credeam că o cunoaştem bine am mai primit încă un gol ridicol. Am greşit foarte mult în defensivă", a spus Mourinho, care a explicat că a fost nevoit să odihnească unii jucători din apărare, printre care şi Cristian Chivu, neinclus în lotul pentru acest meci din cauza unor probleme medicale.

Sampdoria s-a impus în faţa celor de la Inter în urma golurilor înscrise de Cassano (9) şi Pazzini (30, 42). Returul este programat pe 22 aprilie, la Milano.

Vezi rezumatul partidei Sampdoria-Inter, scor 3-0

În cealaltă semifinală, Lazio Roma a câştigat cu scorul de 2-1 meciul tur cu Juventus, iar manşa secundă se va disputa tot pe 22 aprilie.