MENIU

Cum scapi de grăsimea de pe șolduri și coapse

<p>Adevarul despre grasimea corporala. Asa ceva sigur nu stiai</p>

Ai soldurile prea mari si dau pe afara atunci cand te imbraci in pantaloni? Grasimea ti se depune pe coapse? Poti rezolva aceasta problema prin regim, medicina estetica, creme de slabire si tratamente la salonul cosmetic. Iata cum scapi de grasimea de pe solduri si coapse.

Ce regim tii pentru grasimea de pe solduri si coapse

Ca sa pierzi grasimea de pe coapse nu trebuie sa tii un regim restrictiv. Important este sa mananci echilibrat si sa slabesti in timp.

Iata un exemplu de meniu

Micul dejun: zaharuri lente (paine, de preferat integrala), proteine (sunca slaba, branza proaspata sau lactate), miere sau dulceata (daca vrei), un fruct sau un suc de fructe (de preferat fara zahar).

Pranz: orez sau paste sau cartofi sau leguminiase + carne sau peste + 30-60 g de paine + salata de legume + un produs lactat + un fruct.

Seara, o salata cu peste sau carne, de preferat fara paine si nu consuma amidonoase.

Poti elimina amidonoasele, pentru a consuma mai multe legume si paine. Iti poti permite ceva dulce o data pe saptamana, daca in weekend nu ai mancat prea mult.

Daca cele ale zilei iti sunt de ajuns incat sa nu iti fie foame, nu ai nevoie de gustare. Din contra, daca abia astepti sa vina seara ca sa mananci, e mai bine sa iei o gustare dupa-amiaza, ca sa nu te arunci pe mancare.

Decat sa mananci ciocolata sau produse de patiserie, pregateste-ti un sandvis cu paine integrala si sunca slaba sau mananca un iaurt.

Nu manca niciodata doar un fruct, mai ales daca este acid, caci ti-ar putea declansa senzatia de foame. Nu incepe gustarea cu ceva dulce.

Citește restul articolului pe curademiere.ro

Mai multe articole despre:
solduri grăsime coapse scapi