MENIU

Criza afectează vânzările de electrocasnice, dar îi salvează pe cei care le repară!

Foto: Realitatea TV

Criza mai aduce şi beneficii. Au scăzut vânzările la electronice şi electrocasnice, dar înfloresc afacerile firmelor care le repară. În magazinele de profil marfa scoasă la vânzare nu prea are căutare. Nici chiar ofertele speciale nu mai au succes. Pentru că oamenii în loc să înlocuiască ce-i vechi, mai bine repară.

În magazinele de electronice şi electrocasnice nu mai vezi aglomeraţia de altă dată. Semn că puterea de cumpărare a scăzut mult în ultima perioadă. Lumea se uită şi pleacă.

În atelierele de reparaţii, depanatorii îşi freacă mâinile de bucurie. O duc mai bine ca niciodată. "Foarte mulţi oameni care vin, vin să îşi repare televizorul pentru că nu îşi pot permite să cumpere un aparat nou. În ultima perioadă chiar au venit multe se pare că i-a speriat criza puţin, neavând bani preferă să şi le repare pe cele vechi", a explicat un depanator. Oamenii mai economisesc aşa nişte bani.

Conform statisticilor, piaţa bunurilor de folosinţă îndelungată din România a scăzut în prima jumătate a anului cu 40 la sută comparativ cu aceeaşi perioadă din 2008. 
Mai multe articole despre:
electronice electrocasnice reparaţie