MENIU

Cristi Tănase absentează o săptămână, nu are ruptură musculară

Foto: NewsIn

Fotbalistul, accidentat la doar 19 minute după ce a intrat în meciul Steaua - FC Braşov, nu are ruptură musculară şi îşi va putea relua antrenamentele săptămâna viitoare.

Mijlocaşul Stelei, Cristian Tănase, a declarat agenţiei NewsIn că a efectuat un control medical şi s-a descoperit că accidentarea sa nu este atât de gravă pe cât s-a crezut iniţial şi va lua o pauză de doar şapte zile, urmând ca săptămâna viitoare să revină la antrenamente.

"Nu am ruptură musculară, aşa cum am văzut că s-a vehiculat. Accidentarea mea este mult mai uşoară şi o să stau cam şapte zile, iar săptămâna viitoare o să mă pregătesc normal. E bine că nu am ruptură pentru că ar fi fost nasol, stăteam mult mai mult. Îmi pare rău că m-am accidentat, pentru că poate aş fi fost convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Serbia şi Insulele Feroe. Pe de altă parte însă, pot profita de pauză ca să nu forţez revenirea. Urmează acum o perioadă fără meciuri şi pot chiar să reintru mai târziu la pregătire, iar după aceea intru fără riscuri", a spus Tănase.

Cristian Tănase s-a accidentat în partida cu FC Braşov (0-0), de duminică seara, la doar 19 minute după ce a intrat în teren şi s-a speculat că jucătorul ar fi suferit o ruptură musculară, care să îl ţină în afara gazonului aproximativ o lună. Tănase venea după o perioadă mai lungă în care a stat în afara terenului tot din cauza unei rupturi, pe care a suferit-o înainte să ajungă la Steaua.