MENIU

Cristi Borcea: Dinamo are 30 la sută şanse de calificare

<descriere>

Preşedintele executiv al FC Dinamo l-a lăudat pe Marius Niculae pentru determinarea de care a dat dovadă cu Sturm Graz şi a apreciat că arbitrul i-a \"tocat\" pe \"câini\".

Cristi Borcea crede că după victoria cu Sturm Graz Dinamo are 30 la sută şanse de calificare în 16-imile Ligii Europa şi şi-a felicitat jucătorii pentru atitudinea de care au dat dovadă în partida de joi.

\"Vrem să profităm de cele 30 la sută şanse pe care le mai avem. Îmi doresc să nu mai avem accidentaţi şi să avem un 11 complet cu Panathinaikos. Pentru atitudinea de azi, toţi merită felicitaţi. Absolut toţi şi-au dorit să învingă, Dinamo a fost azi o echipă! Arbitrul ne-a tocat, dar important e că am câştigat. Marius Niculae şi Gabi Tamaş au fost cei mai buni de pe teren. Prima de calificare e de 15.000 de euro şi sper să facă ce pot pentru a mă forţa să le-o dau\", a spus Borcea, la GSP TV.

Oficialul \"câinilor\" crede că, dacă ar fi beneficiat mai mult de aportul lui Marius Niculae, Dinamo ar fi fost pe primul loc în grupă.

\"Dacă îl aveam pe Marius Niculae, eram  sigur primul loc, detaşaţi de adversare. Rus nu a făcut nici un henţ, nu trebuia eliminat, s-a văzut clar că se vrea să nu cîştigăm meciul. E o victorie mare, sunt puncte adunate pentru România şi vrem să mergem la Atena hotărâţi să ne jucăm şansa\", a punctat Borcea.

Dinamo a învins, joi, echipa austriacă Sturm Graz, cu scorul de 2-1, şi păstrează şanse matematice de a ocupa locul 2 în grupa F a Ligii Europa şi a se califica în 16-imile competiţiei. Pentru a realiza acest obiectiv, \"câinii\" trebuie să câştige în depalsare cu Panathinaikos, în ultima etapă, pe 16 decembrie. În meciul tur, Dinamo a pierdut în faţa grecilor cu scorul de 0-1.