MENIU

Crin Antonescu: Aştept de cinci ani un alt fel de a face politică

<descriere>
Crin Antonescu a votat împreună cu soţia sa

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a votat duminică la secţia de vot de la Şcoala 73 din Bucureşti. Antonescu a venit însoţit de soţia sa, Adina Vălean, de prim-vicepreşedintele Ludovic Orban, europarlamentarul Norica Nicolai şi de Dan Mihalache, membru în staff-ul său de campanie.

Antonescu a spus că a votat pentru un lucru pe care îl aşteaptă de cinci ani, \"sau poate chiar de 20 de ani, cum sunt alţi români\",  anume \"o schimbare reală, profundă, un alt fel de a face politică, un alt fel de a trăi în societatea românească, o altă Românie\".  \"Este o zi foarte frumoasă şi sper să vină vremuri bune pentru noi toţi\", a mai declarat prezidenţiabilul PNL.

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a venit la vot pentru a alege \"marea schimbare\", purtând o cămaşă în culorile partidului, printre care şi cea \"a crinului\". Acesta şi-a exprimat speranţa că mai mult de jumătate dintre români îşi vor exercita dreptul de vot. \"Am speranţa ca mai mult de jumătate dintre români să vină la vot, pentru că este evident că România are nevoie de schimbare, care nu poate fi făcută decât de acei oameni cu bun simţ, civilizaţi\", a adăugat Ludovic Orban.

Înainte de a vota, la Şcoala Generală nr. 21 din sectorul 3, Ludovic Orban s-a întâlnit în faţa secţiei cu vicepreşedintele PNL, Norica Nicolai, a vorbit şi s-a fotografiat cu jurnaliştii.