MENIU

Crima de la Timişoara, în presă: Victima omorului era "şef de stabor ţigănesc"

Foto: hi5.com

Cazul şocant de la Timişoara provoacă, în presă, la fel de mult interes precum criza din coaliţie. Presa centrală scrie pe larg despre cei doi tineri medicinişti şi se concentrează pe trecutul lor, trecut care nu lăsa nici o clipă să se întrevadă că ar putea fi principalii suspecţi ai unei asemenea crime.

Adevărul a scris în ediţia din 3 august că victima omorului era "şef de stabor ţigănesc". Jurnaliştii de la Adevărul au prezentat şi raportul preliminar al medicilor conform căruia "acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale înainte morţii". Ei au mai susţinut că anchetatorii au ridicat din camera de cămin şi un cuţit tip briceag, cu o lamă de 17 cm, care avea urme de sânge şi este considerată a fi arma crimei.

Evenimentul Zilei a dat date despre ancheta procurorilor. Conform informaţiilor Sergiu Florea, de 20 de ani, a fost cel care l-a omorât pe Trifu Schrotu înjunghiindu-l de 50 de ori. Tot aici au apărut şi primele analize făcute de psihologi care cred că "cei doi au acţionat sub impulsul momentului. Nu au avut reprezentarea gravităţii faptului, iar când au realizat, s-au întâmplat lucruri dramatice", cum ar fi tentativa de sinucidere a tânărului.

Jurnaliştii de la Gândul au aflat date din trecutul celor doi tineri. "Carmen Bejan e o premiantă care a intrat la facultate cu 9,90, iar Raul
Florea e absolvent de seminar teologic
. Clientul, un rom bogat, trebuia să plătească 500 de euro pentru o partidă de sex". Tot Gândul i-a citat şi pe părinţii studentei care au spus că este "o fată cuminte, premiantă din clasa întâi şi până-n a doişpea".

Gardianul a scris şi el despre părinţii fetei, oameni simpli din Ineu. Emilia si Pavel Bejan au declarat presei ca fata lor nu poate fi vinovată. Tatăl tinerei declară că "O fata de 45 de kilograme nu poate omorî un om de 60 si ceva de ani. Nu e vinovata."

Citeşte mai mult despre cazul şocant de la Timişoara

Mai multe articole despre:
Timişoara deces poliţie medicină student crimă