MENIU

Creatorul de modă Dyandy susţine că nu s-a mai ocupat de salonul de masaj erotic, deoarece suferă de hepatita C

Foto: Realitatea.NET

Creatorul de modă Dănuţ Pârvan, arestat pe 13 august pentru proxenetism, a declarat la judecarea recursului împotriva arestării, că are hepatita C pe care o tratează cu interferon şi că, din cauza pastilelor, lucrurile i-au scăpat de sub control, astfel că nu s-a mai putut ocupa de salon. Magistraţii au decis, însă, ca Dyandy să rămână încă 3 săptămâni în arest.

"Fetele făceau ce voiau", a mai spus "Dyandy" Dănuţ Pârvan, dând de înţeles că el nu mai era la curent cu ce se petrecea la salonul de masaj erotic al cărui patron era. Pârvan a povestit că are hepatita C de la 15  ani, când a avut un accident şi a căzut din copac.

Avocatul lui Dyandy, Cristian Ene, a susţinut în faţa magistraţilor că hepatita C netratată corespunzător duce la ciroză şi, ulterior, la moarte şi, de aceea, clientul său nu poate suporta regimul de detenţie. Ene a cerut revocarea măsurii preventive şi înlocuirea arestării cu interdicţia de a părăsi ţara.    

Creatorul de modă Dănuţ Pârvan a fost arestat pe 13 august, pentru 29 de zile, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, după ce poliţiştii şi procurorii bucureşteni au strâns probe care arată că acesta avea un bordel, în care filma partidele de amor ale clienţilor.

Alături de creatorul de modă "Dyandy" Dănuţ Pârvan, au fost prezentate judecătorilor şi două dintre prostituatele pe care le punea la dispoziţia clienţilor. Pârvan a fost acuzat, de mai multe ori, ca ar patrona un bordel sub forma unui salon de masaj în centrul Capitalei, iar acuzaţiile au fost confirmate, miercuri, când poliţiştii au descins pe strada doctor Felix, în imobilul de la numărul 72, unde funcţiona Salonul "Sexy Land".

Primele verificări arată că proprietatea în care se desfăşura activitatea nu îi aparţine lui "Dyandy" Dănuţ Pârvan, ci unei persoane cu care se judecă.