MENIU

Covorul roşu de la Cannes s-a transformat într-un adevărat podium de modă

Foto: RTV

Splendoare şi lux pe covorul roşu de la Cannes! Actriţele care au venit la festival au etalat rochii semnate de designeri celebri. Unele au costat o mică avere. Dar cine se mai uită la bani, când vine vorba de frumuseţe? Chiar şi pe timp de criză.

Impecabil. Aşa au arătat vedetele pe covorul roşu de la Cannes. Pentru cronicarii de modă de la New York Times, festivalul este ca o gură de aer proaspăt. Şi asta pentru că, spun ei, actriţele s-au încumetat să poarte rochii, pe care la Oscaruri le-ar fi considerat prea îndrăzneţe. Explicaţia marilor creatori de modă: o călătorie în străinătate îţi lărgeşte orizontul.

Femeile care au ajuns la Cannes au ales rochii care de care mai speciale. A existat într-o oarecare măsură şi un numitor comun: mai toate doamnele de la festival şi-au lăsat umerii la vedere. Iar multe dintre ele au optat pentru culoarea roşie, în vogă la Cannes.

Oricum, rochiile, care au fost strălucitoare, şi la propriu, şi la figurat, le-au tăiat pur şi simplu răsuflarea spectatorilor.

Mai multe articole despre:
Cannes rochii actriţe covorul roşu