MENIU

COVER STORY Money Express: Implozia CODECS

Foto: Money Express

După două luni petrecute departe de CODECS, compania pe care a condus‑o vreme de 15 ani, Cătălin Ionescu asociază numele celei mai mari şcoli românești de management cu termeni precum "incapacitate de plată" şi "faliment".

Vorbeşte despre greşeli de management, dar îşi asumă doar o parte din ele. Dar cum se face oare că nici fostul, nici actualii conducători ai businessului CODECS n‑au pronunţat niciodată, pe parcursul discuţiilor cu MONEY EXPRESS, cuvântul ''leadership''?

Ultimele două luni din viaţa lui Cătălin Ionescu nu seamănă câtuşi de puţin cu ultimii 15 ani. Legăturile lui cu compania care a ajutat peste 15.000 de manageri români să înţeleagă ce e cash flow‑ul, ce e motivaţia, ce e leadership‑ul, cum se ia o decizie, ce înseamnă managementul de proiect, ce e bucla de control şi cum se delegă corect s‑au frânt pe 2 iulie, ziua în care a decis să predea – la capătul unor divergenţe cu acţionarii – mandatul de preşedinte şi director general. A lăsat în urmă o furtună care a început să clatine CODECS înainte ca mirosul de criză să se simtă şi în România.

Citeşte mai mult pe Money Express

Mai multe articole despre:
implozie Money Express management