MENIU

Coşmarul traficului din nordul Capitalei ia sfârşit: Pasajul Băneasa se deschide pe 1 decembrie

pasajul Băneasa

Autorităţile spun că inaugurarea va avea loc chiar şi mai devreme. Lucrările care mai sunt de efectuat la pasaj nu vor dura mai mult de o zi.

O veste bună pentru şoferii bucureşteni vine din partea Ministerului Transporturilor. Reprezentanţii instituţiei susţin că   începând cu 1 decembrie, se va circula prin Pasajul Băneasa.

\"Începând cu 1 decembrie, se va putea circula prin Pasajul Băneasa şi veţi vedea că acest lucru se va întâmpla chiar şi mai devreme. Mai sunt lucrări de aproximativ o zi la acest pasaj\", a declarat pentru REALITATEA.NET, consilierul în cadrul  MTI, Teo Postelnicu.

Proiectul, care are două benzi pe sens şi o lungime de 560 de metri, este finanţat din bani de la buget şi a costat aproximativ 13 milioane de euro. Pasajul se află în sectorul 1 din Bucureşti, la intersecţia Bulevardului Aerogării cu Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, şi face parte din proiectul de fluidizare a traficului pe DN1.

Lucrările la Pasajul Băneasa au început în 2007, dar  au fost sistate, din cauza faptului că Ministerul Transporturilor nu a făcut plăţile către constructor.