MENIU

Cornel Penescu şi-a retras cererea de eliberare sub control judiciar

Foto: NewsIn

Finanţatorul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, şi-a retras, vineri, cererea de eliberare sub control judiciar, care urma să se judece la Tribunalul Argeş.

Penescu a fost dus, vineri, în jurul orei 10:00, la Tribunalul Argeş, unde trebuia să se judece cererea de eliberare sub control judiciar. Întrebat de jurnalişti, la intrarea în sediul clădirii tribunalului, de ce vrea să renunţe la cererea de eliberare sub control judiciar, Cornel Penescu a spus:" E problema avocaţilor. Ei pot să explice".

Cornel Penescu a precizat în faţa completului de judecată: "În numele meu, avocatul Florentin Sorescu a înaintat o cerere de eliberare sub control judiciar. Menţionez că nu-mi însuşesc cererea, pe motiv că mai sunt probe de pus la punct."

Aşadar, finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, a renunţat definitiv la cererea de eliberare sub control judiciar. La mai puţin de un sfert de oră, Penescu a părăsit Tribunalul Argeş şi, înainte de a fi urcat în dubă, a afirmat că nu este vinovat: "Nu sunt vinovat şi am impresia că sunt distribuit într-un film."

Cererile de eliberare sub control judiciar ale lui Gheorghe Constantin şi Cristian Libertatu au fost respinse, miercuri, de Tribunalul Argeş.

Cererea de eliberare sub control judiciar a directorului hipermarketului PIC Liviu Făcăleaţă s-a judecat în data de 28 aprilie, după ce avocatul său a cerut, joi, la Tribunalul Argeş, un nou termen pentru a putea pregăti apărarea.

Patronul FC Argeş, Cornel Penescu, este cercetat de procurorii anticorupţie pentru trei infracţiuni de dare de mită, iar fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, Gheorghe Constantin, pentru două infracţiuni de luare de mită.

Mai multe articole despre:
FC Argeş Cornel Penescu control judiciar