MENIU

Copiii lui Bobby şi ai lui J. R., protagonişti în continuarea serialului "Dallas"

Foto: Bbc.co.uk

Studiourile Warner Bros plănuiesc să realizeze o continuare a serialului TV de succes din anii '80 "Dallas", care va prezenta următoarea generaţie a bogatei familii Ewing, potrivit unor producători implicaţi în proiect, informează presa americană.

Noul "Dallas", care ar urma să fie difuzat pe canalul de televiziune TNT, va avea în prim plan urmaşii celor două cupluri din serialul original, respectiv John Ross, fiul lui J.R. şi Sue Ellen, şi Christopher, băiatul adoptat de Bobby şi Pamela.

Actorii din distribuţia originală au fost deja contactaţi pentru acest proiect, iar unii dintre ei, printre care Larry Hagman (interpretul rolului J.R. Ewing), Patrick Duffy (Bobby Ewing) şi Linda Gray (Sue Ellen Ewing), au acceptat provocarea.

Un alt studio de producţie american, 20th Century Fox, lucrează de ceva timp la o adaptare pentru marele ecran a serialului.

"Dallas" a fost difuzat, timp de 13 sezoane, din 1978 până în 1991, fiind un veritabil fenomen în toată lumea, inclusiv în unele ţări comuniste, în ciuda problemelor legate de difuzarea filmelor al căror scenariu oglindea "viaţa capitalistă".

Serialul, despre care se spune că este un reper al genului "soap opera", are în palmares patru premii Emmy şi un Glob de Aur.

Mai multe articole despre:
televiziune serial Emmy Dallas TV Bobby Warner Bros studiouri