MENIU

Contra: "Sper să avem puţină şansă împotriva Serbiei şi să dăm gol repede"

Foto: NewsIn

Fundaşul Cosmin Contra a declarat, vineri, că naţionala României are nevoie de şansă în partida cu Serbia şi să deschidă scorul rapid pentru ca adversarii să lase spaţii libere în apărare în încercarea de a egala.

"Ne-am pregătit toată săptămâna pentru victoria de mâine, dar nu va fi uşor. Va fi un meci foarte greu, sperăm să avem puţină şansă împotriva Serbiei şi să dăm gol repede, astfel să deschidem apărarea. Dacă domnul Piţurcă a declarat că un egal ne scoate din cursă, înseamnă că aşa este", a spus Contra.

Mijlocaşul Stelei, Bănel Nicoliţă, este încrezător într-un rezultat bun şi nu se teme de reprezentativa sârbilor. "Meciul e decisiv, dar important e că ne-am pregătit foarte bine pentru joc. Atmosfera este foarte bună şi cred că vom face un meci mare. Sârbii formează o echipă foarte bună, dar şi noi, la rândul nostru, suntem la fel de buni", a afirmat Nicoliţă.

Partida dintre România şi Serbia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, va avea loc astăzi, de la ora 20.45, pe stadionul "Farul" din Constanţa.
Mai multe articole despre:
România Serbia naţionala Cosmin Contra