MENIU

Consiliul Local Bistriţa a cheltuit un milion de lei pentru construirea unei statui

Foto: Realitatea TV

Un milion de lei să construiască o statuie nouă şi încă 15.000 să o dezvelească! Atât au alocat consilierii locali din Bistriţa pentru a sărbători Ziua Armatei. Decizia a fost luată în unanimitate, fără a se respecta părerile oamenilor care spun că statuia a fost cam scumpă.

Bistriţenii nu au fost deloc mulţumiţi de Monumentul Eroilor. "Nu-mi place statuia deloc. monumentul este oribil şi o costat prea mult", este de părere un cetăţean.

"Sunt multe locuri unde ar putea fi investiţi banii, mai puţini sau mai mult indiferent de sumă, dar vedeţi dumneavoastră acuma nu e cum vrem noi", a adăugat un altul.

"Puteau să nu voteze propunerea sau hotărârea respectivă cu 15.000 de lei pentru dezvelirea monumentului, pe când în alte părţi ar fi nevoie de alte lucruri", a fost de părere un trecător.

Consilierii au spus însă că nu regretă decizia de a aproba cheltuirea a peste un milion de lei pentru statuie şi ceremoniile care vor avea loc pe 25 octombrie, de Ziua Armatei. "Nu este o sumă mare raportat la evenimentul care se organizează şi consider că da au fost bine direcţionaţi banii", a declarat Bria Dumitru, consilier PSD.

"S-a solicitat de către primar acordul şi sprijinul consilierilor liberali în acest sens. l-am acordat în mare parte, acestea au fost rezultatele la care s-a ajuns în urma negocierilor", a afirmat Dan Molnar, consilier PNL.

Monumentul Eroilor de la Bistriţa va fi dezvelit de Ziua Armatei, când vor fi organizate mai multe festivităţi şi concerte.
Mai multe articole despre:
Bistriţa statuie Ziua Armatei consilieri locali