MENIU

CONCURS TCHIBO EXCLUSIVE ORIGINS: Câştigătorii zilei

Cafea Tchibo

Tchibo şi REALITATEA.NET te invită la concurs! Spune-ne ce sortiment de cafea Tchibo Exclusive Origins ţi se potriveşte. Câştigătorii de joi sunt Alexandru B. şi Dănuţ Clejanu. Aceştia vor fi contactaţi pentru a intra în posesia premiului.

\"Cuvintele sunt de prisos în descrierea cafelei Tchibo,merită cele mai bune laude şi cele mai frumoase cuvinte,o cafea unică care îţi dă poftă de viaţă, atunci când sunt supărat şi nervos savurez o cafea Tchibo Exclusive Origins Brazil şi imediat îmi revin, parcă sunt alt om, gustul ei unic mă face să vibrez şi să mă simt în al nouălea cer.Fără cafeaua Tchibo nu concep viaţa mea, atât eu cât şi soţia o savurăm cu toată încrederea, dacă aş câştiga i-aş face o mare bucurie acum ca vine ziua ei. Vă mulţumesc\", a scris Alexandru B.

\"Cred că prefer Tchibo Exclusive Origins Guatemala. Dar să vă povestesc ceva.   Cafeaua în câmp. Am fost în vacanţă de mai multe ori anul ăsta. Ultima oară s-a stricat maşina in câmp; bineînteles un câmp plin de gunoaie. Era ora cafelei,     deci trebuia băută în orice condiţii, nu? The show must go on. Aveam cafea     Tchibo. Aşa că ne-am făcut un foc din vreascuri găsite prin toate gunoaiele, am    pus o cutie de bere căreia i-am tăiat capacul, am fiert cafeaua în cutia de bere cu apă minerală, pentru că de asta aveam, fără zahăr şi am băut cafeaua     într-un decor mirific. - La mama naibii in câmp, nu era ţipenie de om, maşini nici atât nu treceau, păsărelele cântau, mustele bâzâiau.....gunioul de pe câmp. Dar cu toate astea a fost cea mai bună şi aromată cafea pe care am baut-o în viaţa mea\", a scris Dănuţ Clejanu.