MENIU

CONCURS TCHIBO EXCLUSIVE ORIGINS: Câştigătorii de marţi şi miercuri

<descriere>

Tchibo şi REALITATEA.NET te-au invitat la concurs! Ne-ai spus ce sortiment de cafea Tchibo Exclusive Origins ţi se potriveşte. Concursul s-a încheiat. Câştigătorii de marţi şi miercuri sunt Marina Popa, Răducanu şi Raluca. Aceştia vor fi contactaţi pentru a intra în posesia premiului. Va mulţumim că aţi ales REALITATEA.NET şi Tchibo.

\"E fantastic să îţi personalizezi viaţa, să îi pui amprenta, să laşi în urmă parfumul alegerilor tale: Tchibo Brazil ar spune despre mine nu doar că beau cafea, ca alte milioane de oameni, ci că sunt energică, exotică, provocatoare, rafinată şi sofisticată. Lucrurile pe care le alegem ne individualizează, ne ridică deasupra celorlalţi, prin marele merit de a ne exercita abilitatea exclusiv umană, aceea de a alege, ci nu de a accepta orice ne iese în cale. De aceea eu aleg, cu freamăt, Tchibo Brazil\", ne-a scris Marina Popa.

\"Eu folosesc Tchibo Exclusive. Este cea mai bună cafea şi este o cafea care îţi redă putere după savurare\", este de părere Răducanu.

\"În general cafeaua Tchibo are o aromă şi un gust delicios!\", ne spune Raluca.