MENIU

Concurs REALITATEA.NET: Excursie răcoroasă la poalele munţilor

upload1

Vacante.realitatea.NET şi Interra ţi-au pregătit o surpriză care îţi va transforma vacanţa de Paşti într-o experienţă de neuitat. Un sejur de 5 zile în Oraşul Luminii, Lisabona, este premiul pe care-l poţi câştiga participând la concursul “Vacanţă de Paşti la Lisabona”.

Privesc în sus spre înălţimea munţilor Făgăraş şi mă uimeşte cât de perfect este totul. Privirea îmi e tăiată de albastrul cerului şi de o rândunea ce tocmai a adus mâncare puişorilor. Sunt la Bucium, jud Braşov. Un loc uitat şi totuşi proaspăt. Locuiesc într-o pensiune mică şi modernă (50 ron camera),  iar mâncarea este excepţională. Preţul este modic pe lângă restaurantele cărora le-am călcat pragul, iar calitatea nu se compară.

Am plecat din Braşov exact acum o oră şi acum sunt într-un loc de unde nu aud decât libelulele şi toate gazele fâneţii. Mâine, sâmbătă, voi merge la centrul spiritual Şinca Veche, un loc dacic incarcat de spiritualitate si pace. iar duminica, sper sa merg la Sf Mănăstire Bucium. E un weekend liniştit în care îmi voi aduce aminte de cele ale copilăriei, de El şi o reculegere . Voi reuşi să văd acea cruce cu puterea Lui de care bunicu mi-a povestit în copilarie . Sigur îmi va face bine pentru viaţa trepidantă ce o trăim. Te invit şi pe tine dragă cititorule sa te "răcoreşti" în zilele toride de vară lângă Făgăraş în satul Bucium.

Mai multe articole despre:
Braşov concurs Bucium