MENIU

Concurs inedit de culturism în Japonia: Participanţii arată la 70 de ani ca la 30! - VEZI VIDEO

Foto: RTV
Bărbaţii au fost evaluaţi din punct de vedere al tonsului muscular, condiţiei fizice

Un grup de japonezi ne demonstrează că poţi arată extraordinar şi atunci când eşti în vârstă. Zeci de bărbaţi, toţi cu vârste peste 70 de ani, au participat la un concurs de bodybuilding în Japonia.

Bărbaţii au fost evaluaţi din punct de vedere al tonsului muscular, condiţiei fizice şi felului în care pozează. Vedeţi imaginile la REALITATEA pe NET!

Japonia are cea mai mare durată medie de viaţă din lume datorită unei diete sănătoase, unui sistem social bine pus la punct şi prin multă activitate.

Tot la REALITATEA pe NET puteţi vedea o vulpe fără blană care fură toate mingile de pe un teren de golf din Colorado, SUA. Cel mai probabil, animalul crede că mingile sunt ouă şi vede în ele o cină delicioasă.

Ţestoasele din Mexic au protecţie militară! Soldaţii păzesc sute de plaje, asigurându-se că ţestoasele, animale pe cale de dispariţie, sunt în siguranţă. Este sezonul în care aceste animale depun ouă, iar soldaţii patrulează pe coasta Pacificului pentru a avea grijă ca oamenii să nu le fure. Mai multe aflaţi la REALITATEA pe NET.

Rubrica REALITATEA pe NET, prezentată de Roxana Nasta, vă aduce de marţi până vineri, în jurnalul de la ora 23:00 al Realităţii TV, câteva dintre cele mai populare şi interesante subiecte ale zilei de pe Internet.   


REALITATEA.NET - Concurs inedit de culturism în Japonia: Participanţii arată la 70 de ani ca la 30! - VEZI VIDEO