MENIU

Concertul Depeche Mode prelungeşte programul metroului până la 12 noaptea

Foto: NewsIn

Metroul va circula pe 16 mai, în ziua concetului Depeche Mode, până la 12 noaptea, la solicitarea organizatorilor evenimetului din parcul Izvor, potrivit unui comunicat al Metrorex.

Reprezentanţii firmei care organizează concertul Depeche Mode la Bucureşti, programat sâmbătă, de la ora 20.00, în parcul Izvor, au declarat miercuri pentru NewsIn, că desfăşurarea evenimentului este pusă sub semnul întrebării de starea de sănătate a solistului vocal David Gahan.

"Am fost informaţi că a fost anulat concertul de marţi de la Atena, deoarece Gahan nu s-a simţit bine. Ştiam, la rândul nostru, că are probleme de sănătate. Deocamdată, însă, managementul trupei nu a precizat nimic în privinţa concertului din Bucureşti. Nu ştim nimic mai mult", au spus cei de la Emagic.

David Gahan, în vârstă de 47 de ani, s-a simţit rău înaintea concertului de marţi seara de la Atena şi a fost internat de urgenţă într-un spital din capitala Greciei, unde se afla, încă, miercuri dimineaţa. Nici organizatorii şi nici reprezentanţii spitalului unde Gahan este internat nu au vrut să precizeze care este boala de care suferă acesta, însă presa internaţională susţine că este vorba despre gastroenterită.
Mai multe articole despre:
concert metrou program metrorex parc Depeche Mode Izvor