MENIU

Concertele toamnei: Gorillaz Sound System, Vaya Con Dios şi Masters of Jazz - VEZI VIDEO

Foto: metropotam.ro

Toamna aceasta se numără concertele! Gorillaz Sound System, Sasha, IAMX, Masters of Jazz, ZZ Top sunt doar câteva nume ale artiştilor internaţionali care vor urca pe scenele bucureştene.

Englezii IAMX vor cânta pentru prima dată la Bucureşti pe 1 Octombrie, la Fratelli Studios, într-un concert care va include melodii de pe toate cele trei albume pe care le-au lansat până acum ("Kingdom Of Welcome Addiction" - 2009, "The Alternative" - 2006 si "Kiss + Swallow" - 2004). 

Vineri, 2 octombrie, Sasha, un DJ care a făcut istorie trece la butoane la  Kristal Glam Club. Pe numele său adevărat Alexander Coe, Sasha a ajuns, la vârsta de 30 de ani, să fie liderul incontestabil al tuturor clasamentelor alcătuite între dj. Stilul muzical abordat este subiectul mai  multor dispute, spunându-se fie că mixeaza progressive trance (The Dj List), fie că abordeaza un gen de progressive house cu accente mai rapide (Ministry of Sound).

Continuând tradiţia concertelor de muzică tradiţională cubaneză marca Buena Vista Social Club(tm), Fundaţia Culturală Phoenix îl prezintă pentru a doua oară publicului român pe marele "sonero" Eliades Ochoa, pe 5 octombrie la Sala Palatului.

"What's a Woman, "Nah Neh Nah", "Don't Cry for Louie", "Puerto Rico", "Heading for a Fall", "Just a Friend of Mine", "Don't Break My Heart"...sau mai bine spus, Vaya Con Dios! Trupa revine în Romania, în data de 13 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele se pot cumpăra la preţul de 80 RON, 100 RON, 140 RON sau 180 RON, în functie de categorie.

Grupurile germane Alphaville şi Bad Boys Blue, două dintre numele emblematice ale muzicii disco din anii '80, vor cânta la Bucureşti, pe 13 octombrie, într-un show organizat la Sala Polivalentă.Înaintea celor două grupuri germane, pe scenă se va afla, de la ora 19.00, DJ Slapper, care va fi urmat de El Negro, cu piese atât din repertoriul propriu, cât şi din topurile anilor '80.

Formatia ZZ Top va concerta la Bucureşti, pe data de 20 octombrie la Sala Polivalentă. Concertul face parte din turneul "Double Down Live" 2009. Preţul biletelor este de 120 lei până în ziua concertului şi 130 lei la intrare.

Masters of Jazz
vin în concert la la Sala Palatului din Bucureşti. Pe 23 octombrie, Richard Bona şi Eliane Elias "vor face lumea mai frumoasă".
Chick Corea, Stanley Clarke & Lenny White vor urca pe scena Sălii Palatului, pe 24 octombrie, iar în ziua următoare publicul din România îi poate asculta pe Mike Stern Band feat Randy Brecker, Dave Weckl/Brandford Marsalis.

Joi, 5 noiembrie 2009, trupa germană Scorpions va susţine un concert în Bucureşti la Romexpo. Preţul biletelor variază între 100 şi 500 Ron.

După succesul din 2006, duo-ul berlinez Noblesse Oblige revine în România pe 6 noiembrie pentru un concert extravagant! În deschidere, va cânta pentru prima oară în Bucureşti, cea mai cunoscută şi longevivă trupă românească de gotic/darkwave, Arc Gotic (TM). Preţul biletului este 40 RON.

Gorillaz Sound System va concerta, alături de formaţia Underworld, la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 6 noiembrie, de la ora 22.00, biletele fiind deja puse în vânzare, la preţul de 50 de lei.

Locaţia în care se va organiza concertul W.A.S.P.(16 noiembrie 2009) este Arenele Romane - Bucureşti, într-un cort special amenajat. Biletele, într-un numar limitat de 1300 bucăţi, au fost puse în vânzare la următoarele preţuri: după data de 30 septembrie 95 RON, iar în ziua concertului 110 RON.

Pentru concertul lui Chris Rea, care va avea loc pe 6 februarie 2010, biletele vor fi puse în vânzare pe 15 octombrie şi în reţeaua magazinelor Diverta, cu preţuri cuprinse între 100 şi 500 de lei. 

De asemenea, una dintre cele mai îndrăgite trupe ale anilor `80 şi `90, scoţienii de la Simple Minds vor ajunge în România în cadrul turneului de promovare al noului lor album "Graffiti Soul", lansat în 2009. Evenimentul trebuia să aibă loc la Sala Palatului pe 20 noiembrie, dar se va amâna până în primăvara anului viitor, din cauza programului încărcat al trupei.

Biletele achiziţionate rămân valabile pentru noua dată a concertului, care va fi comunicată în următoarele săptămâni, iar cei care vor să îşi recupereze banii o pot face de la punctele de vânzare de unde au cumpărat biletele.

 

 

 

Mai multe articole despre:
Bucureşti concert Cesaria Evora Chris Rea