MENIU

Conceicao: Am făcut un joc aproape perfect

Foto: NewsIn

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, sâmbătă, după victoria din deplasare cu Rapid, scor 4-1, că elevii săi au făcut un joc tactic "aproape perfect".

"Sunt foarte bucuros pentru această victorie, mai ales că am învins echipa de pe primul loc, care avea un moral foarte bun înaintea meciului. Nu m-am gândit niciodată la un asemenea scor, dar am făcut un joc aproape perfect. Rezultatul nu reflectă diferenţa de valoare dintre cele două echipe, dar noi am transformat în gol aproape toate oportunităţile, am fost mai organizaţi şi mai eficienţi", a spus portughezul.

Mijlocaşul Juan Emmanuel Culio crede că CFR Cluj merită cu prisosinţă să fie pe primul loc după primele 10 etape. "A fost o partidă frumoasă, în care noi am demonstrat că suntem o echipă puternică. Am trecut pe primul loc şi cred că merităm acest lucru. Au avut şi ei ocazii, dar noi am dat patru goluri şi am câştigat", a afirmat argentinianul.

CFR Cluj a câştigat, sâmbătă, scor 4-1, în deplasare, cu Rapid, în derby-ul etapei a 10-a, şi a urcat pe prima poziţia în clasamentul Ligii I, luând locul chiar formaţiei giuleştene, care a coborât pe locul doi.
Mai multe articole despre:
Liga I CFR Cluj Rapid etapa a 10-a Antonio Conceicao