MENIU

Comisia de Disciplină a LPF l-a suspendat trei jocuri pe Liviu Ganea

Foto: www.fcastraploiesti.ro

Atacantul grupării Astra Ploieşti, Liviu Ganea, a fost suspendat, miercuri, trei etape, în urma incidentului de la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, când a lovit un adverasr, fapt din cauza căruia a şi fost amendat cu 2.000 de lei, informează site-ul oficial al LPF.

Totdată, Comisia de Disciplină a mai luat următoarele decizii:

CFR Cluj a primit o amendă de 30.000 de lei din cauza incidentului de la meciul cu FC Timişoara, atunci când din tribune a fost aruncată o petardă care l-a atins pe fundaşul bănăţenilor, Eder Bonfim.

De asemenea, Gaz Metan Mediaş a fost amendată cu 10.000 de lei din cauza incidentelor pe care propriii suporteri le-au produs la meciul cu FC Braşov.

Comisia de Disciplină a LPF a respins cererea de revizuire a formaţiei Politehnica Iaşi, care trebuie să achite o amendă de 30.000 de lei din cauza incidentelor cauzate de spectatori la meciul cu Steaua.

Mijlocaşul echipei FC Timişoara, Alexandru Bourceanu, a fost sancţionat cu două etape de suspendare în urma eliminării de la meciul cu Steaua şi va plăti o amendă de 1.000 de lei. În ceea ce priveşte incidentele pe care le-au creat suporterii la partida FC Timişoara-Steaua, s-a fixat un termen pentru data de 11 noiembrie.

Jucătorul grupării Oţelul Galaţi, Stoian Kolev, a fost suspendat o etapă şi amendat cu 740 de lei din cauza eliminării din partida cu Rapid, din etapa a 12-a. De asemenea, gruparea giuleşteană trebuie să plătească 20.000 de lei în urma incidentelor produse de suporteri.

CFR Cluj a fost amendată cu 910 lei din cauza comportamentului neregulamentar al jucătorilor săi, care au luat 5 galbene în meciul disputat în deplasare, cu Unirea Alba Iulia.

Delegatul formaţiei Astra Ploieşti, Costel Lazăr, a fost amendat cu 450 de lei şi suspendat 6 jocuri, pentru că a intrat pe teren la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ. În acelaşi meci, a fost eliminat şi Duşan Dokic, faptă pentru care jucătorul a fost suspendat 2 jocuri şi amendat cu 1.000 de lei.

Antrenorul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a fost amendat cu 2.300 de lei şi suspendat două etape în urma comportamentului pe care l-a avut la meciul din deplasare, cu FC Vaslui.

Gruparea Gaz Metan Mediaş a fost amendată cu 910 de lei din cauza comportamentului neregulementar pe care l-au avut fotbaliştii săi, care au primit 5 cartonaşe galbene în deplasarea de la Bistriţa.