MENIU

Comercianţii spun că li se cer chirii exagerate pentru tarabele din piaţă

Foto: Realitatea TV

Supărare mare printre comercianţii din Deva care spun că li se cer chirii exagerat de mari pentru tarabele din noua piaţă agro-alimentară. Oamenii se plâng că vor fi nevoiţi să renunţe la comerţ pentru că nu îşi mai pot permite să plătească spaţiile comerciale. Mai ales că, spun ei, din cauza crizei economice, clienţii sunt din ce în ce mai puţini, iar vânzările au scăzut drastic.

Noua piaţă agroalimentară din Deva va fi inaugurată peste două săptămâni. Comercianţii nu se înghesuie totuşi să închirieze tarabele şi se plâng că tarifele sunt exagerate în condiţiile în care banii sunt tot mai puţini.

"Este total neadevărat, chiriile nu sunt nici mici, nici mari, dar având în vedere că e cea mai modernă piaţă sunt convins că şi vânzările vor fi pe măsură",  a declarat Florin Oancea, viceprimar Deva.

Mulţi vânzatori spun că, în aceste condiţii, vor fi nevoiţi să renunţe la comerţ. Reprezentanţii primăriei susţin însă că tarifele cerute comercianţilor nu pot fi reduse pentru că modernizarea pieţei a costat peste 6 milioane de euro. 

Mai multe articole despre:
comercianţi Deva chirii piaţă