MENIU

Comedia "Couples Retreat" este noul lider al încasărilor din SUA

Foto: atribecallednext.com

Comedia "Couples Retreat", cu Vince Vaughn în rol principal, povestea unui cuplu cu probleme care încearcă să-şi rezolve problemele într-o staţiune tropicală, care va avea premiera în România pe 4 decembrie, este noul lider al încasărilor din SUA, cu încasări de 35 de milioane de dolari.

Pelicula regizată de Peter Billingsey, care a lucrat şi la "Iron Man", a ajuns pe primul loc în box office-ul american după primul weekend de proiecţie în cinematografe. "Couples Retreat" spune povestea a trei cupluri aflate în vacanţă la tropice , care trebuie să urmeze aceleaşi şedinţe de terapie ca şi cel de-al patrulea cuplu, cu probleme în relaţie.

Liderul box office-ului de săptămâna trecută, "Zombieland", cu Woody Harrelson în distribuţie, a ajuns pe locul doi, cu încasări de 15 milioane de dolari în cel de-al doilea weekend de proiecţie în cinematografe. Locul al treilea este ocupat de filmul de animaţie "Cloudy with a Chance of Meatballs", cu încasări de 12 milioane de dolari.

"Zombieland" va avea premiera în România pe 11 decembrie, iar "Cloudy with a Chance of Meatballs" va ajunge pe marile ecrane din ţara noastră pe 30 octombrie.