MENIU

Claudia Schiffer şi-a făcut dressing într-un hambar

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Majoritatea femeilor visează o încăpere plină cu haine. Claudiei Schiffer nu i-a fost suficientă o cameră pentru ce a strâns în 20 de ani de carieră.

Topmodelul şi-a amenajat un depozit de haine într-un hangar de elicopter de lângă reşedinţa ei de cinci milioane de lire din Suffolk.

Hangarul are instalaţie de climatizare, iar hainele sunt repartizate în dulapuri în funcţie de marcă. Topmodelul de 38 de ani a luat hotărârea de a-şi crea micul paradis după ce soţul ei, regizorul Matthew Vaughn, a rugat-o să-şi mai trieze hainele.

"Am atâtea dulapuri Chanel, încât aş putea să-mi deschid un magazin", a mărturisit Claudia. Ea a adăugat că vrea să păstreze toate hainele pentru fiica ei de patru ani, Clementine. 

Din colecţia asigurată pentru mai multe milioane de lire fac parte şi multe rochii create de Azzedine Alaia şi Valentino, care i-a creat şi rochia de mireasă.

Claudia Schiffer a debutat în modeling în 1990 într-o reclamă pentru blugii Guess, dar notorietatea ei a venit atunci când Karl Lagerfeld a ales-o pentru a deveni imaginea casei Chanel.