MENIU

Ciprian Danşa: Respect decizia conducerii, însă nu mă voi lăsa de arbitraj

Foto: sportlaminut.ro

Centralul Ciprian Danşa a declarat, miercuri, agenţiei NewsIn, că respectă decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor de a-l retrograda, fără posibilitatea de a mai conduce partide în primul eşalon, dar cu toate acestea nu va renunţa la arbitraj deoarece face acest lucru din plăcere.

"Am recunoscut că am greşit la acea fază din finalul meciul Dinamo-Gloria Bistriţa şi am spus că voi suporta consecinţele. De aceea, respect decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor. De arbitraj nu am cum să mă las, deoarece conduc meciuri din plăcere, nu pentru banii pe care îi iau din baremurile de arbitraj", a spus Danşa.

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis, marţi, ca arbitrul Ciprian Danşa să fie pus la dispoziţia AJF Bihor până la 31 decembrie, în urma greşelilor comise în acest sezon, iar din ianuarie 2010 va fi retrogradat definitiv din lotul A.

Ciprian Danşa (Oradea) a condus partida Dinamo-Gloria Bistriţa, scor 1-1, din etapa a 11-a a Ligii I, în care nu a acordat un penalty clar în favoarea gazdelor, în prelungiri, la un fault al lui Mădălin Ciucă asupra lui Andrei Cristea.
Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo CCA arbitri Ciprian Danşa