MENIU

Chivu: "Nu este deloc un sezon uşor pentru mine"

Foto: www.inter.it

Cristi Chivu a revenit pe gazon duminică, în meciul pe care echipa sa de club, Inter Milano, l-a câştigat, în deplasare, 1-0 cu Udinese. Apărătorul român a declarat la finalul meciului că, pentru el, acest sezon nu a fost unul deloc uşor, din cauza accidentărilor repetate pe care le-a avut.

"Nu este deloc un sezon uşor pentru mine, deoarece am pierdut perioada de pregătire de vară şi am fost indisponibil aproape patru luni. A urmat apoi şi leziunea la genunchi. De aceea, încerc să profit de orice moment şi aştept în fiecare duminică să-mi pot oferi contribuţia mea acestei echipe", a spus Chivu, la Sky Sports.

Internaţionalul român declarase forfait la dubla naţionalei cu Serbia şi Austria, din cauza accidentării. Chivu, care nu a mai evoluat de la sfârşitul lunii februarie din cauza problemelor de la genunchi, a fost, în opinia presei din Italia, unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei milaneze la partida de duminică. Chivu a prins pe teren toate cele 90 de minute din meciul câştigat cu 1-0 de Inter, după autogolul lui Isla, din minutul 77.
Mai multe articole despre:
Italia Cristi Chivu Inter Milano Udinese