MENIU

Chivu: Am plătit tribut efortului depus la Paris

Foto: NewsIn

Căpitanul naţionalei României, Cristi Chivu, a pus evoluţia "tricolorilor" din meciul cu Austria, scor 1-1, pe seama oboselii acumulate în partida cu Franţa, de sâmbătă.

"Trăim într-o ţară unde nimic nu mulţumeşte pe nimeni. Am plătit tribut efortului depus la Paris", a spus Cristi Chivu la GSP TV.

Celălalt fundaş central al României în meciul de miercuri, Mirel Rădoi, spune că o victorie ar fi făcut ca ierarhia grupei a 7-a a preliminariilor CM 2010 să fie mai aproape de realitate: "E un egal meritat pentru Austria, nu pentru noi. Am pierdut două puncte, am fi urcat pe locul trei şi eram mai aproape de realitate. Am jucat şi pentru Răzvan. E păcat că nu am câştigat azi. Suporterii meritau o victorie. Am luat un gol la fel de stupid ca la Paris".

"Pe un asemenea teren, dacă nu dai gol atunci când ai şansa, rişti să îţi scape jocul din mână. Sperăm ca la următoare campanie, stadionul să fie plin şi suporterii să ne ajute", a comentat portarul Dănuţ Coman.

Titular în premieră la naţională, mijlocaşul Mihai Roman este mulţumit de evoluţia sa, deşi a avut emoţii: "La început am avut puţine emoţii, dar pe parcurs am avut emoţii şi am făcut o partidă destul de bună. A fost un meci dificil cu o echipă bine aşezată pe teren. Am făcut un egal după un gol aiurea, meritam victoria".

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, s-a declarat nemulţumit de starea gazonului de pe stadionul Steaua şi a admis că "Austria a fost mai bună". "În tur, ei aveau un antrenor nou, dar noi nu am ştiut să profităm. Până nu se construieşte noul stadion, nu vom mai juca în Bucureşti", a spus Mircea Sandu, la sportro.

România a remizat cu Austria, scor 1-1, miercuri, în grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din Africa de Sud.