MENIU

Chivorchian: Cei de la FIFA credeau că noi suntem FC Argeş, patronul le-a spus că noi suntem BKP, nu PIC!

Foto: NewsIn

FIFA a făcut o greşeală monumentală în cazul depunctării echipei FC Timişoara! Timişorenii au fost depunctaţi cu şase puncte pentru că oficialii forului mondial au confundat FC Timişoara cu FC Argeş!

Preşedintele bănăţenilor, Gheorghe Chivorchian, a declarat că Marian Iancu a rămas şocat în momentul în care a văzut că echipa sa a fost confundată cu FC Argeş.

"Cei de la FIFA au cerut un nou termen pentru a se putea apăra. În momentul în care se urmăreau DVD-urile cu înregistrările partidelor în care noi am fi jucat în violet, domnul Iancu a sesizat că cei de acolo credeau că noi suntem FC Argeş. Atunci, patronul le-a spus ca noi suntem BKP, nu PIC. Pronunţarea trebuia să fie comunicată pe 29 aprilie, acum TAS-ul ne-a spus că totul se va decide până la finalul lui mai", a declarat Gheorghe Chivorchian la Sport.ro.

FC Timişoara a fost penalizată cu 6 puncte de către FRF la solicitarea FIFA, după scandalul palmaresului, culorilor şi denumirii. În cazul în care şi-ar primi înapoi cele şase puncte, FC Timişoara ar reveni pe primul loc, cu 55 de puncte, trei mai multe decât Dinamo.