MENIU

Chiuariu: Paralizia sistemului judiciar este unul dintre certificatele de deces ale promisiunilor electorale ale domnului Băsescu

Foto: NewsIn

Fostul ministru al Justiţiei Tudor Chiuariu crede că situaţia în care a ajuns sistemul judiciar din România este "unul dintre certificatele de deces ale promisiunilor electorale ale domnului Băsescu".

"Paralizia sistemului judiciar din România, de zilele acestea, este unul dintre certificatele de deces ale promisiunilor electorale ale domnului Băsescu, care, după cum ştim, ne-a promis reforma justiţiei. Dacă era altcineva la guvernare, găsea domnul Băsescu un vinovat imediat. Da acum nu poate să găsească un vinovat pentru că domnul Boc este interpusul domeniei sale şi guvernul PSD-PD-L a fost cauţionat, şi e cauţionat în continuare, de domnul Băsescu", a declarat Chiuariu în cadrul emisiunii Ora de Foc de la Realitatea TV.

Chiuariu a subliniat că există o diferenţă între discursul preşedintelui şi situaţia în care s-a ajuns în sistemul judiciar.

"Acum vedem distanţa dintre discursul găunos, mincinos, că se vrea reforma justiţiei şi realitatea că s-a ajuns la blocarea justiţiei", a mai spus Chiuariu.