MENIU

Chelsea a învins Manchester City, dar l-a pierdut pe Deco

Foto: www.jamati.com

Chelsea a învins, duminică, pe Manchester City, cu scorul de 1-0, în etapa a 29-a din Premier League, golul victoriei londonezilor fiind marcat de Michael Essien, în minutul 18.

Michael Essien a arătat o formă de zile mari la primul meci disputat în Premier League de la revenirea după o accidentare.

Pentru Chelsea a mai înscris şi Frank Lampard, însă reuşita acestuia a fost anulată pe motiv de offside.

Londonezii au reuşit performanţa de a nu primi nici un gol în cinci meciuri consecutive. Chelsea e acum la trei puncte distanţă de Manchester United.

Londonezii nu s-au putut bucura, însă, pe deplin, de victoria din meciul cu gruparea devenită peste vară cea mai bogată din Premier League şi din lume. Motivul de îngrijorare de la Chelsea este o accidentare a portughezului Deco. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani riscă să rateze finalul sezonului, după ce în minutul 30 al întâlnirii cu Manchester City a părăsit terenul acuzând probleme la aceeaşi coapsă la care a mai fost accidentat în acest sezon. "A muncit mult pentru a rejuca. Însă după 20 de minute, s-a reaccidentat. Va absenta mai mult şi aş fi uimit dacă l-aş mai avea în acest sezon", a declarat, îngrijorat, antrenorul echipei Chelsea, Guus Hiddink.

Tot duminică, în campionatul Angliei s-a disputat partida Aston Villa - Tottenham, scor 1-2. Pentru Villa a marcat John Carew (85), în timp ce învingătorii au punctat prin Jenas (5) şi Bent (80).

Luni s-a disputat ultimul meci al rundei a 29-a din Premier League, dintre West Ham United şi West Bromwich Albion, scor 0-0.

Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Chelsea Juventus Manchester City