MENIU

Charlize Theron a minţit despre moartea tatălui ei

Foto: paraorkut.com

Charlize Theron obişnuia să ascundă adevărul despre moartea tatălui ei. În urmă cu 18 ani, a asistat neputiincioasă la o scenă traumatizantă, şi-a văzut tatăl ucis de mama ei.

Actriţa din filmul "Monster" a povestit că, în adolescenţă, tatăl ei care era alcoolic a încercat să o omoare. Într-o seară, acesta a venit acasă şi a început să tragă mai multe focuri de armă, amenintând-o pe tânăra Charlize. Pentru a o proteja, mama actriţei a luat arma şi l-a ucis, întâmplare pe care poliţia a calificat-o atunci, drept legitimă apărare.

"Viaţa mea s-a schimbat în acel moment. Ani în şir, obisnuiam să le spun oamenilor că tatăl meu a murit într-un accident de maşină." , îşi aminteşte actriţa. "Am învăţat să accept ce s-a întâmplat şi să-mi controlez emoţiile. Nu sunt o persoană care trăieşte în trecut.", a adăugat una din cele mai frumoase vedete de la Hollywood.

Charlize Theron recunoaşte că această experienţă a fost traumatizantă, însă nu i-a influenţat negativ viaţa. " Nu vreau să-mi fac viaţa imposibilă, să trăiesc cu teama că cineva ar putea să-mi pună, într-o zi, pistolul la tâmplă."