MENIU

CFR Cluj - FC Copenhaga 2-0 (FINAL), în grupa K a Ligii Europa

Foto: NewsIn

CFR Cluj a debutat cu o victorie în grupa K a Ligii Europa, 2-0, pe teren propriu, cu FC Copenhaga.



Echipe de start:

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Cadu, Alcantara, Panin - Culio, G. Mureşan, Peralta (Dani 77), Deac - Y. Kone (Traore 46), Dubarbier (Mara 54). Antrenor: Antonio Conceicao

FC Copenhaga: Wiland - Pospech, Larsson, Antonsson, Wendt - Vingaard (Sionko 63), Kristensen (Delaney 77), Hutchinson, Kvist - Santin, Almeida (Dame N'Doye 28). Antrenor: Stale Solbakken.

Arbitri: Alexei Kulbakov - Viaceaslav Bikov, Stanislav Savitski - Valeri Vialicika, Vital Sevastsianik - Serghei Ţinkevici (Belarus)

 

Cele mai importante momente ale meciului:

Min. 89 Santin a expediat un nou şut bun spre poarta lui Nuno Claro, care a reuşit, însă, să respingă în corner.

Min. 88 Reluările TV arată că experimentul cu asistenţi în spatele porţilor este unul eşuat. , fără dubii, dar golul nu a fost validat.

Min 86 Culio a scos bine la marginea careului pentru Mara, care nu a putut şuta, mingea a ajuns la Deac, care a şutat violent, tot în transversală, dar după ce mingea a căzut a fost prinsă de Wiland.

Min. 84 Probleme pentru CFR Cluj la o fază la care danezii au şutat de trei ori periculos la poarta lui Nuno Claro, care a reuşit, cu emoţii, să-şi salveze echipa.

Min. 70 Santin a trimis puţin alături cu capul, la o fază la care mingea l-a găsit liber în centrul careului clujean.

Min. 66 Traore a primit o minge în marginea careului, a protejat bine aşteptând sprijinul coechipierilor, dar în momentul pasei a trimis mingea direct la picioarele unui fundaş advers, care a îndepărtat pericolul.

Min. 65 Peralta, coautor la primul gol, are şi el şansa de a înscrie, dar şutul său din alergare, din interiorul careului, este deviat în corner. Lovitura de colţ rămâne fără rezultat.

Min. 45 Kone a ajuns în careu şi a şutat la poartă, dar Wiland a respins. Mingea a ajuns la Deac, dar nici el nu a reuşit să deschidă scprul.

Min. 42 Santin profită de o greşeală a lui Tony şi scapă spre poarta lui Nuno Claro. Talonat de Alcantara, care a preferat să nu atace decisiv, a trimis cu exteriorul, slab, mingea trecând alături.

Min. 38 FC Copenhaga are prima ocazie în acest meci: Kristensen a trimis cu capul puţin alături, după o lovitură de colţ.

Min. 34 Culio trece şi el pe lângă gol, cu un trasor de la 25 de metri care a trecut puţin pe deasupra ţintei.

Min. 30 Scorul rămâne 0-0, deşi Deac ar fi putut deschide scorul cu un şut de toată frumuseţea, care a ocolit de puţin vinclul.

Min. 24 Clujenii cer penalty, acuzând un henţ al lui Wendt la o fază la care defensiva oaspeţilor a respins o centrare a lui Culio. Arbitrul a lăsat, corect, jocul să continue.

Min. 16 Panin a încercat să-l surprinda pe Wiland cu un şut de la distanţă, dar portarul danezilor a reţinut fără probleme la colţul scurt.

Min. 9 Fază prelungită de atac a clujenilor, încheiată de Dubarbier cu un şut respins de Wiland în faţă. Mingea a ajuns la Yssouf Kone, care a fost însă blocat în momentul şutului.